top of page

Inverteix en salut              Regala't vida

Psicología Barcelona. Servicios de Psicoterapia de alta calidad con psicóloga especializada y más de 10 años de experiencia.

Benvinguts  a   Psicología   Barcelona 

Psicología Barcelona. Servicios de Psicoterapia de alta calidad con psicóloga especializada y más de 10 años de experiencia.

La vida és el viatge més important en què ens embarquem, ple de colors vibrants, amb els seus matisos i els seus clarobscurs. A través d'aquesta aventura, la vida ens convida a un aprenentatge constant a través del qual poder evolucionar a nivell personal i relacional.

Al llarg de la nostra trajectòria és comú experimentar moments de crisi, que tot i que molestos, també ens brinden l'oportunitat de revisar els diferents aspectes que incideixen en nosaltres i el nostre entorn perquè la nostra experiència sigui més positiva.

Els serveis de teràpia que Psicologia Barcelona ofereix busquen acompanyar-te en aquest procés de canvi i ajudar-te a introduir els ajustos necessaris per viure amb més salut i benestar.


El meu nom és Silvia Pérez i sóc psicòloga general sanitària. Estic especialitzada en l'àmbit clínic com Psicoterapeuta individual, de parella, familiar i teràpia EMDR.

Podeu adreçar-vos a Psicòloga per accedir al meu recorregut formatiu i professional, i conèixer més sobre la meva manera d'entendre la teràpia.

Podeu solicitar información i/o programar sessió  a través de les dades que trobareu a Contacte. També podeu accedir a les Opinions d'usuaris sobre la seva experiència a teràpia.

Psicologia_Barcelona_Silvia_Perez_edited
bottom of page