top of page

CANVIS A LA MEVA SITUACIÓ ACTUAL

Des de fa uns mesos la meva realitat personal ha canviat i actualment m'estic reincorporant al meu rol psicoterapèutic de manera gradual. És per això que la meva disponibilitat és molt limitada, amb horari reduït de matí donant prioritat a usuaris que ja han iniciat una feina amb mi i prioritzant aquells casos que reuneixen una sèrie de condicions a criteri terapèutic.

A partir de setembre 2023 torno a reincorporar-me en format presencial dins de la franja de 8h a 15h tot i que encara està per definir quins dies i en quin horari concret (tinc previst ubicar un dies/hores a atenció online i uns altres a atenció presencial). Així que aquests mesos em serviran per anar experimentant com s'ajusten aquests canvis al meu context personal i a partir d'aquí aniré valorant i definint amb més claredat.  

  • Apertura d'hores progressiva

  • Horari reduït i de matins (8h a 15h)

  • Format Presencial a partir de Setembre 2023

  • Actualment disponibilitat limitada amb llista d'espera de cara a setembre

  • Prioritat assignada a usuaris antics

  • Comunicació per e-mail / whatsapp
    (no atenció de trucades)

651 34 51 22              
 
 Consulta en Eixample  i Sants - Les Corts

Dilluns a Divendres de 9h a 21h    
 
silviaperezpsicologa@gmail.com

 

CONTACTE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
En què us puc ajudar? Si esteu interessats en algun servei, voleu sol·licitar informació o teniu algun dubte, podeu deixar les vostres dades a continuació i em posaré en contacte amb vosaltres el més aviat possible. Gràcies!

Psicologa Barcelona Sílvia Pérez - Contacto

Tu mensaje se ha enviado correctamente!

Psicologia_Barcelona_Silvia_Perez_edited
bottom of page