top of page

Estar bé amb un mateix i amb l'entorn és una cosa indispensable per a la nostra salut i des de l'espai de la teràpia es busca facilitar l'individu aquells elements que li permetran dotar a la seva vida de major benestar.

A vegades les circumstàncies ens situen en posicions de conflicte i el malestar que ens genera el vivim de forma negativa doncs és una mica incòmode de portar i si es manté en el temps acaba sent nociu. No obstant això tota crisi porta al canvi i en realitat ens ofereix l'oportunitat d'aprendre a gestionar-nos a la vida de manera més saludable i autónoma.

 

 

Psicologa Barcelona Silvia Pérez - Terapia Individual
Psicóloga Barcelona I Silvia Pérez I Terapia Pareja
Psicologa Barcelona I Silvia Pérez I EMDR
Psicóloga Barcelona I Silvia Pérez I Terapia Familiar
Psicóloga Barcelona I Sílvia Pérez I Crecimiento Personal

(Fes un clic en el servei que t'interessi per conèixer quin tipus de problemàtiques s'aborden) 

 


Per oferir un bon servei psicoterapèutic treballo en equip i de forma multidisciplinar ja que a vegades el client que arriba a consulta presenta una problemàtica que necessita de la col·laboració d'una altra disciplina. D'aquesta manera cada problemàtica és atesa de forma específica i derivada al professional que més s'ajusti a les necessitats del client. De la mateixa manera cada cas és supervisat per experts del camp de la psicologia per enriquir i precisar la intervenció terapéutica.

 

 

consulta Psicologa Barcelona
Psicologia_Barcelona_Silvia_Perez_edited
bottom of page