top of page
OPINIONS 

 

A continuació podeu deixar els vostres comentaris sobre com ha estat el vostre procés de teràpia i també compartir amb la resta d'usuaris el vostre testimoni. Informar-vos que a l'apartat en castellà  OPINIONES  trobareu les valoracions fetes amb anterioritat.

 

Us agraeixo per endavant la participació i la vostra generositat a l'hora de compartir part de la vostra experiència a teràpia amb la resta. 

Joan

Estic molt content amb l'ajuda rebuda. Tinc més eines per no deixar-me anar per les pors i el meu estat d'ànim també ha millorat al veure que puc fer coses per estar millor. Les persones que m'envolten també m'ajuden, he vist que tancar-me en mi mateix em feia encara més mal i ara que estic més obert veig que tot millora. La Sílvia t'ho posa fàcil per sentir-te agust a la sessió i trobo que ha sabut molt bé entendre el que jo necessitava i com ajudar-me.

1 years 2 months ago

- Sílvia Pérez Psicóloga

Hola Joan,
M'alegra que hagis pogut comprovar des de l'experiència que pots viure el teu entorn com ajuda i que actualment tu mateix puguis abastir-te dels ingredients que t'ajuden a estar millor. Has estat valent a l'exposar-te a les teves pors, no és un camí fácil i has estat disposat a mantenir-te en el disconfort confiant en que era un pas necessari per poder regular-te amb major llibertat i autodeterminació. Enhorabona pels canvis aconseguits!

Jordi

Es difícil fer una valoració positiva d’una teràpia, quan un hi arriba com a conseqüència en gran mesura d’una baixa auto-estima i d’una gran inseguretat en si mateix, perquè sovint el procés es veu com quelcom dolorós, que fa aflorar sentiments i replantejar-se moltes coses.
D’altra banda, el sol fet de no defugir de posar aquest comentari, creu-me que ja és una evidència que la teràpia ha fet el seu efecte positiu, que segur anirà a més amb un mica més de perspectiva.
Si estàs llegint aquest comentari i també estàs en una situació com la que descric i la vols revertir, la Sílvia és una opció segura i fiable....i a més els seus ulls son encisadors.

Jordi 1 year 3 months ago

 

- Sílvia Pérez Psicóloga

Jordi, comparteixo la dificultat que tot procés de teràpia implica, doncs el punt de partida és el malestar i tot i que la finalitat és poder estar millor, en el camí un pren consciència de moltes coses, se'n modifiquen d'altres i sovint un ha d'activar canvis que inicialment poden suposar grans reptes. I per tot això, celebro amb tu la teva alta, perquè sé que en el procés has hagut de ballar amb molts moviments interns i externs complexes, a més de desafiar automatismes que venien de lluny fins aconseguir no deixar-te emportar per ells. Així que t'agraeixo especialment el comentari, perquè sé tot el que suposa per tu i ho valoro molt. Una abraçada!

Albert

Sílvia, ja he tornat de vacances, estic posant en ordre coses i una de els coses que tenia pendent a fer era escriure't. No em vull reiterar amb el que diuen els altres comentaris. Només agrair el camí que estem fent plegats per superar pors que fins ara no havia mirat de front. No és fàcil, és un trajecte de llum i ombres, però està clar que a mesura que avances les passes són més fermes i el paisatge més clar i colorit. La teràpia doncs em serveix per anar afegint llum i color a les meves ombres o a les ombres que en un inici no eren meves però que acaben calant dins d'un. I cada cop que els meus ulls es preparen per percebre més matisos, la meva experiència em retorna encara una gama més àmplia de colors. Quan perds la por al que puguin dir o pensar de tu, quan tu mateix comences a estimar-te, els sotracs de la vida no fan que decaiguis, et mantens més fort, et sents més confiat i tires endavant. Almenys així em sento jo ara. EN fi, no vull allargar-me més, senzillament recomanar la teràpia a qui estigui passant un mal moment i agrair la teva ajuda Sílvia. Gràcies.

Albert hace 1 year 2 months ago

- Sílvia Pérez Psicòloga

Hola Albert! Com bé dius, endinsar-se en un procés de teràpia no sempre és fàcil doncs si estàs prou implicat en el canvi, com és el teu cas, comporta fer un treball emocional profund on un es fa cada cop més conscient i responsable del seu funcionament i de les seves vivències, introduïnt moviments que suposen certa incomoditat inicial doncs modifiquen dinàmiques antigues que fins aleshores donen cert (fals) 'confort'. I tu de moviments en saps molt, perquè has fet una molt bona evolució terapèutica en la que has fet un treball emocional intens fins poder digerir la teva història, acceptar-la tal i com és i adoptar una posició autònoma on fer-te càrrec del propi benestar. Així que felicitar-te per aquesta evolució en que els matissos i la flexibilitat enriqueixen el teu dia a dia. Una abraçada!

Emma

Hola, quería dejar un comentario porque estoy muy contenta con el trabajo que hemos hecho a lo largo de la terapia. Hace unos meses que ya acabé el proceso y sigo bien. Ha sido importante para mi aprender a controlar mis impulsos y no dejarme ir por el mal camino. Ahora estoy tomando un rumbo muy diferente. Empezó con el inicio de la terapia en que puse fin a los malos hábitos y ahora me gusta mucho más esta forma de vivir. No pensaba que pudiera alejarme de todo eso y lo he conseguido. Por supuesto que Silvia me ha ayudado enormemente a entenderme más y no dejarme llevar por las trampas que me hace mi cabeza. Muchas gracias Silvia, y al resto decir que recomiendo sin duda su terapia.

1 year 4 months ago

 

 - Sílvia Pérez Psicóloga

Muchas gracias por tu comentario Emma. Me alegra saber que sigues recogiendo los frutos de los esfuerzos que has hecho hasta hoy en día en tu proceso de recuperación. Deseo que saques provecho de todo lo que te depara transitar por el 'buen camino'. ¡Un abrazo fuerte Emma

Guillem

HOla! Jo abans de conèixer la Sílvia havia passat per una altra terapeuta i la veritat que estic molt content d'haver donat amb ella. Va ser per internet així que no tenia referències però al contactar amb ella i tenir les primeres visites ja es va crear una sintonia i per mi va ser important per poder tractar temes íntims que no havia pogut expressar abans. A més ara puc dir que ja no m'afecta de la mateixa manera :). Gràcies per la teva propania i sobretot la teva professionalitat.

1 year 8 months ago

  

  Sílvia Pérez Psicóloga

Hola Guillem! Crec que has estat molt valent de poder-te endinsar amb llibertat en aquells temes que fins aleshores eren tabú per tu, i que en definitiva això t'ha ajudat a poder-ho gestionar diferent i normalitzar. Gràcies a tu també per la confiança depositada en la teràpia!

Álvaro

Hola, fa temps que vaig començar la teràpia i si reviso qui era abans a qui sóc ara no hi ha color. Entremig m'han passat coses que m'han fet evolucionar i la veritat és que trobo que la teràpia m'ha ajudat molt a trobar-me a mi mateix i a ser més coherent amb el que vull i amb el que necessito. És una de les millors decisions que he pres.

1 year 10 months ago

-Sílvia Pérez Psicòloga.

Hola Àlvaro! M'alegra saber que ha estat profitosa la teràpia per tu i celebro tots els canvis que s'han derivat arrel el teu treball personal, enhorabona! Una forta abraçada.

Meri

Estoy encantada con haber iniciado terapia contigo. Ya sabes que me recomendó una amiga y la verdad es que desde el primer momento me sentí muy a gusto. Me siento escuchada, me ayudas a ordenar los pensamientos y a encontrar otras alternativas a mis problemas. Gracias por la ayuda que encuentro en las sesiones :)

1 year 11 month ago

-Sílvia Pérez Psicóloga

Muchas gracias por tus palabras Meri. Espero que la terapia te siga aportando aquellos ingredientes que necesitas para clarificar tus dudas. Sin duda tu implicación en el autodescubrimiento hace que saques provecho de cada una de las sesiones ;). Un abrazo Meri.

  

 

M. P.

Gracias por tu guía, has sido para mí como una brújula  en un momento en que estaba realmente desorientada. Puedo decir que ahora vuelvo a ser yo, me atrevo a dar la cara, a mostrarme tal cual y a rebajar mis alertas con la gente. Me conozco y me aprecio más, y eso me hace sentir bien, libre, y con los otros las cosas fluyen. Sé que quedan cosas por trabajar pero para mí llegar hasta aquí ya es un gran cambio :). 

2 year ago

-Sílvia Pérez Psicòloga

Hola M. Por supuesto que es un gran cambio, has trabajado mucho para reconstruir tu historia y a partir de entender de dónde vienes poder diseñar tu propio camino desde la autonomía, así que te felicito por la evolución. Te envío un saludo con todo mi afecto!

Re La

Hola, hace poco que he contactado contigo y quería dejarte un comentario porque te agradezco cómo me estás orientando en los problemas que tengo. Un saludo Sílvia.

2 year 1 month ago

-Sílvia Pérez Psicóloga

Gracias por tu comentario Re La y por la confianza que depositas en la terapia conmigo. Un beso.

L.M.

Hola Silvia. La verdad que tomar el paso a terapia nos fue muy dificil pero ahora despues de todo estamos muy contentos de haberlo dado. Ha sido para nosotros y para nuestra familia muy positivo, han cambiado cosas y todo va mejor. A veces hay algun problema pero creo que eso nos pasa a todos no? lo bueno es que lo vamos arreglando y salimos adelante. Gracias por tu ayuda y recuerdos de los dos.

2 year 3 months ago

-Sílvia Pérez Psicóloga

Hola L.M. Por supuesto que los conflictos forma parte natural del día a día, lo importante es cómo los gestionamos. Y en ese sentido todos colaborasteis para buscar posturas más cercanas y flexibles con tal de llegar a unos acuerdos mínimos que faciliten la convivencia en casa. Enhorabuena, familia. Un abrazo a cada uno de vosotros.

Carlos

Sílvia, sabes que voy leyendo lo que vas colgando y he visto que se ha publicado un artículo tuyo sobre el matrimonio en una revista. Lo acabo de leer y me ha gustado mucho. Quería trasmitírtelo. Vaya las teclas que tocas, no te conformas con psicología eh? jeje Besos!

2 year 5 months ago

-Sílvia Pérez Psicóloga

Muchas gracias Carlos por dedicarle tiempo al artículo y me alegro que te haya gustado. La psicólogía es una de mis pasiones pero no la única, ya dicen que renovarse o morir! Otro beso Carlos!

Olga

Hola, he conocido tu web a través del facebook por el articulo que has colgado, quería felicitarte porque me ha gustado mucho todo lo que planteas.

2 year 8 months ago

Te agradezco el comentario Olga, un saludo!

G

Hace unos meses que empecé terapia, me costó decidirme porque era un tema muy delicado para mí pero ya me afectaba demasiado en mi día a día. La sorpresa fue que con Sílvia se me hizo muy fácil abrirme y eso fue muy importante porque me preocupaba sentirme incómoda y fue al revés, su trato siempre fue muy cálido. La verdad es que la confianza que me da me ayuda mucho, me siento muy comprendida y me ayuda a ver cosas que yo no veía. Ahora puedo decir que el problema que me llevó a terapia ya casi no me afecta a mi vida, y cada vez me siento mejor en general. Estoy muy contenta con el trabajo hecho.

2 years 6 months ago

 

- Sílvia Pérez Psicóloga

Hola G, celebro tus cambios y para mí es un honor que compartas conmigo tu evolución. Te agradezco tus palabras. Un abrazo.

What's this item about? What makes it interesting? Write a catchy description to grab your audience's attention...

Lucía

Yo tengo que agradecerte la atención que recibo no sólo en la terapia también fuera con los ejercicios que das a hacer. Me ayuda a seguir trabajando cosas y me ayuda a manejar lo que me va pasando. También tu trato es muy amable y cercano y lo haces facil. Nos vemos.

3 years ago

-Sílvia Pérez Psicóloga

Lucía, yo también te agradezco tus palabras y el valor que le das a la terapia. Te felicito por toda la evolución que estás haciendo a lo largo de estos meses. Un fuerte abrazo Lucía.

Carla

Buenas! Ya ves que te voy siguiendo la pista y voy leyendo lo que vas colgando por el facebook ;). Ya lo sabes pero te repito que me gusta mucho lo que comentas, en breve te vuelvo a contactar para hacer el seguimiento ok? De momento las cosas siguen bien :D! Un abrazo.

3 years 2 months ago

-

 Sílvia Pérez Psicóloga

 Me alegro que siga todo bien Carla, quedo a tu disposición y recibe otro abrazo de mi parte.

Berta

Hola Sílvia, acabo de leer el artículo del matrimonio y quería aprovechar también este canal para agradecer tu trabajo conmigo, el trato que me das en la terapia y recomendarte a quien lo lea. Eres una muy buena profesional.

3 years 3 months ago

 

  Sílvia Pérez Psicóloga

Te agradezco las palabras Berta, el mérito es tuyo

1 / 1

Please reload

Psicologia_Barcelona_Silvia_Perez_edited
bottom of page